Tervetuloa Kilpilahteen

Kilpilahti.fi on Porvoon Kilpilahdessa toimivien yritysten yhteinen sivusto, jolla kerrotaan alueen yhteisistä ja ajankohtaisista asioista.

Aurora Kilpilahti Oy

Aurora on pohjoismaalaiseen strategiseen infrastruktuuriin ja sähköverkkoihin sijoittava yhtiö. Auroran portfolion muodostaa Tornion Röytän sähköverkko joka palvelee Outokummun ferrokromi ja ruostumattoman teräksen tuotantolaitoksia sekä Kilpilahden sähköverkko Porvoossa joka palvelee pohjoismaiden suurinta kemianteollisuuden keskittymää. Kilpilahdessa Auroran suurimpiin asiakkaisiin kuuluvat Neste, Borealis ja Aga.

Auroran sähköverkot ovat maan parhaimmistoa siirtovarmuudella mitattuna, täyttäen asiakkaidemme herkkien ja monimutkaisten prosessien vaatimukset. Operointimme korkea laatu yhdistettynä konsernin rahoitusosaamiseen ovat tehneet Aurorasta maineikkaan pohjoismaalaisen infrastruktuuriyhtiön sitten yhtiön perustamisvuoden 2013. Aurora on teollisuussähköverkkojen edelläkävijä.
Aurora toimii Espoossa, Torniossa ja Porvoossa. Sähköverkkomme työllistävät yhteensä noin 20 henkilöä laajan alihankkijaverkoston lisäksi.