1 kesäkuu 2021

Nesteen Porvoon jalostamon koronavarautuminen jatkuu seisokkitöiden päättymiseen saakka ja jalostamon käynnistymisen ajan 

Nesteen Porvoon suurseisokin koronatilannekatsaus 1.6.2021

Nesteen Porvoon jalostamolla on osa suurseisokin töistä valmistunut ja olemme aloittaneet prosessiyksiköiden käynnistysvalmistelut vaiheittain. Koronan osalta jatkamme varautumistoimenpiteiden säntillistä noudattamista ja säännöllistä viikkotestaamista kunnes koko jalostamon osalta seisokkityöt ja käynnistysvalmistelut on saatu päätökseen. Pandemiatilanteen hallitsemiseksi laadittu yksityiskohtainen TA2021 terveysturvallisuussuunnitelma on voimassa myös Porvoon jalostamon käynnistyksen ajan. 

Maaliskuun lopusta koronatestejä on seisokkiin liittyen tehty yli 55 000. Positiivisia tapauksia on ollut yhteensä 121 kappaletta, joista 25 on ns. vanhoja positiivisia eli henkilö on sairastanut viruksen aikaisemmin ja testi näyttää edelleen positiivista. 

Kaikki tartunnan saaneet on ohjattu pois työmaalta ja heidät on määrätty viranomaisten toimesta eristykseen. Altistuneet henkilöt on tavoitettu ja heidät on määrätty karanteeniin viranomaisten toimesta. 

Porvoon kaupunki julkaisee päivittäin Nesteen Porvoon jalostamon suurseisokin koronatilannetietoa osoitteessa porvoo.fi/koronatartunnat-porvoossa. Neste julkaisee kilpilahti.fi-sivustolla Porvoon suurseisokin koronatilannekatsauksen joka toinen viikko.

Lue lisää suurseisokista: www.kilpilahti.fi, yritykset, Neste