Tervetuloa Kilpilahteen

Kilpilahti.fi on Porvoon Kilpilahdessa toimivien yritysten yhteinen sivusto, jolla kerrotaan alueen yhteisistä ja ajankohtaisista asioista.

Neste Oyj

Neste (NESTE, Nasdaq Helsinki) kehittää vastuullisia ratkaisuja liikenteen, yritysten ja kuluttajien tarpeisiin. Autamme asiakkaitamme pienentämään ilmastopäästöjä monipuolisella uusiutuvien tuotteiden valikoimalla. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lento- ja muoviteollisuuteen.

Olemme myös teknologinen edelläkävijä korkealaatuisten öljytuotteiden jalostajana. Haluamme olla luotettava kumppani, jonka osaamista, tutkimustyötä ja vastuullisia toimintatapoja arvostetaan laajasti. Vuonna 2018 Nesteen liikevaihto oli 14,9 miljardia euroa. Vuonna 2019 sijoituimme kolmanneksi maailman 100 vastuullisimman yrityksen Global 100 -listalla.

Nesteen jalostamo Porvoossa on yksi Euroopan monipuolisimmista jalostamoista, ja valmistamme Porvoossa kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita ja uusiutuvaa dieseliä.  Prosessiyksiköitä jaostamolla on yli 40 valmistuksessa on n. 150 tuotetta ja tuotekomponenttia.

Nesteen Porvoon tuotantolaitoksiin kuuluvat myös laaja säiliöalue, tonnimääräisesti Suomen suurin satama, tutkimustoimintaan keskittyvä teknologiakeskus ja maantie- ja junaterminaalit raaka-aineiden vastaanottamista ja valmiiden tuotteiden jakelua varten.

Nesteen palveluksessa Porvoon tuotantolaitoksilla työskentelee n. 2200 henkilöä.

Käyntiosoite:
Neste Oyj, Porvoon jalostamo

Keskuskonttori
Jalostamontie 36
06850 KULLOO

Postiosoite: PL 310
06101 PORVOO

Puhelinvaihde: 010 458 11
Porvoon jalostamon vuoropäällikkö: 050 458 2320
Naapuriyhteyshenkilö Sebastian Grönstrand 050 458 4312

www.neste.com

Porvoon jalostamo Facebookissa

Kilpilahti ajo-ohjeet »

Kartta alueesta »